Statistik – kanske inte alltid svårt och jobbigt? 

Förra gången vi läste statistik kom allt som en chock. Det var svårt. Det var nya ord. Det var ett nytt sätt att tänka på. Det liksom brann lite i huvudet. När kursen var klar satt den lite tunga känslan kvar men en lättnad att kursen var klar befann sig. 

Så sedan början av veckan har vi åter börjat med statistik. Känslan på väg till skolan i måndags var lite motig. Statistik på engelska kändes sådär. Efter den dagen och de efterföljande känns det dock så mycket bättre. Missförstå mig rätt. Det är fortfarande svårt och tar extremt mycket tid för mig – men tack vare att vi efter att, på egen hand, ha lyssnat på inspelade föreläsningar om statiskt har vi också genomgång med Serhiy. Det har varit väldigt bra och givande. Det ger konsekvensen att en bör ha lyssnat igenom (de vad som känns som otaliga) timmarna av föreläsningar tills genomgången. Ingen prokastinering här inte. Dessutom blir det såväl en andra repetition som chans att ställa frågor. 

Imorgon ska jag ta dagen och försöka bena ut allt som känns oklart från veckans föreläsningar. Tyvärr är det en hel del. Det känns helt okej ändå. En sak i taget så ska statistiken klaras av även denna gång. 

Sitter och nöter i de små husen
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s